Kunnen jullie ook 's avonds langskomen?

Sprenger Computer Oplossingen is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 - 17:00 uur. Mocht het voor u toch moeilijk zijn om overdag tijd vrij te maken, dan kunnen wij een afspraak maken om 's avonds bij u langs te komen. Hiervoor geldt een aangepast tarief.

Kunt u de computer ook komen ophalen en weer terugbrengen?

Geen enkel probleem. Als wij uw probleem niet ter plekke kunnen oplossen, komen wij hem ophalen en brengen hem weer terug en sluiten alles weer aan.

Binnen de gemeente Soest rekenen wij geen voorrijkosten, buiten de gemeente Soest rekenen wij een kilometervergoeding.

Iets werkt nog steeds niet goed, wat moet ik nu doen?

Wij streven naar een hoogstaande dienstverlening. Toch is het mogelijk dat na onze werkzaamheden iets niet naar behoren werkt. Schroom dan niet om direct met ons contact op te nemen.

Computers zijn gecompliceerde apparaten en de goede werking hangt af van zeer veel instellingen. Het kan zijn dat wij een bepaalde instelling over het hoofd hebben gezien of u een instelling anders gewend bent dan standaard. Voorkom ergernis en laat ons dit zo snel mogelijk oplossen.

 

Geven jullie ook garantie op de reparatie?

Wij geven 1 jaar garantie op nieuwe, door ons samengestelde computersystemen en/of randapparatuur.

Op reparaties geldt een garantie van 6 maanden.

Mocht een computer bij ons in reparatie zijn en blijft de computer daarna nog steeds dezelfde problemen geven, dan geldt bij Sprenger Computer Oplossingen: 'No cure, no pay'.