Sprenger Computer Oplossingen

Systeembeheer op afstand

Sprenger Computer Oplossingen biedt makkelijk, betrouwbaar en veilig computeronderhoud op afstand met het softwareprogramma pcvisit.

Bij veel computerproblemen is het niet nodig om de PC of laptop naar ons toe te brengen, of om een afspraak te maken voor een monteur aan huis.

Eenmalige toegang

Door hieronder, afhankelijk van uw computersysteem, op het plaatje onder Windows Client Module of Mac Client Module te klikken kunnen we eenvoudig een eenmalige verbinding opzetten met uw computer. Op die manier kunnen wij uw probleem onderzoeken en helpen op te lossen. Na afloop van de sessie zal er een snelkoppeling naar dit programma op uw bureaublad zijn aangemaakt zodat u een eventueel volgende keer nog makkelijker een verbinding kan opbouwen.

Het installeren en het gebruik van het programma pcvisit is voor u geheel kosteloos.
Voor systeembeheer op afstand via pcvisit gelden onze standaardtarieven.

 

 Windows Client Module:  

 Mac Client Module:
km 15 en win km 15 en mac

 

Doorlopende toegang

Het is ook mogelijk om de bediening van uw computer te laten overnemen zonder dat u daarvoor achter uw computer hoeft te zitten. Dit kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld gaat werken en wilt dat wij periodiek onderhoud op uw computer plegen. Eén van onze medewerkers zal daartoe een zogenaamde pcvisit host module installeren. Dit onderdeel van pcvisit maakt het mogelijk dat alleen ons bedrijf een verbinding met uw computer kan opbouwen. Het is uitgesloten dat iemand anders op deze manier verbinding kan maken. Indien u wilt kan u de doorlopende toegangsmogelijkheid ook voor ons uitschakelen door het icoon van pcvisit op te zoeken dat rechtsonder op uw beeldscherm staat. Klik hierop met uw rechtermuisknop en haal het vinkje weg door te klikken op Permit remote access.

Remote toegang tot uw eigen PC

Wilt u zelf ook vanaf een bepaalde locatie uw computer overnemen die op een andere locatie staat (b.v. van thuis uit nog even op kantoor inloggen) dan kan dat. Gelieve hiervoor contact met ons op te nemen op 035 6032574 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..