Sprenger Computer Oplossingen

Internet zonder kabels

Internet zonder kabels

Wilt u gebruikmaken van een draadloos netwerk zodat iedereen in huis kan werken met hun computer zonder dat overal kabels nodig zijn? Of wilt u lekker in de tuin op uw laptop werken? Met een draadloos netwerk kunnen alle computers in huis gebruikmaken van één internetverbinding. Bovendien kun je bestanden en printers delen, en dat alles zonder kabels!

Computernetwerken hebben zich in een razend tempo ontwikkeld. Bedrijven hadden deze mogelijkheid al langer in huis, maar voor thuisgebruikers is dit wat later op gang gekomen, en inmiddels ook niet meer weg te denken. Dit is vooral te danken aan de enorme toename van draadloze netwerkverbindingen, zodat het maken van een thuisnetwerk heel makkelijk geworden is.

Sprenger Computer Oplossingen kan snel een betaalbare draadloze netwerkverbinding aanleggen, configureren en beveiligen zodat buitenstaanders er geen toegang toe hebben.
De meeste laptops hebben een ingebouwde draadloze netwerkkaart, dus daarvoor zult u in de meeste gevallen geen extra apparatuur voor nodig hebben. In alle andere gevallen kunnen wij alles leveren wat u nodig hebt voor een goede en veilige draadloze netwerkverbinding.

Help! een virus!